Diumenge 7 Agost 2022

Recorreguts 2022

Valora aquest article:
(18 vots)
En aquesta edició els recorreguts del Blanxartrail, us retornaran a l’essència viscuda en les edicions anteriors de la TEO. Us proposem dos recorreguts per cobrir els gustos I necessitats de tothom. L’esdeveniment tindrà sortida I arribada a un dels llocs més icònics d’Olesa: El Porxo de Santa Oliva. En ambdós recorreguts la sortida serà cap al nord direcció muntanya i l’arribada creuant la part alta del casc antic pel carrer santa oliva, fins a tornar al porxo de nou.

Us proposem:

Un recorregut d’11 km amb 500m de desnivell amb el cim de la Creueta de Puigventós com a sostre, dirigit a totes les persones que s’inicien en les curses de muntanya o volen fer un repte de curta distància a bon ritme.

Circuit 11 KM

En aquesta secció trobaràs tota la informació del circuit de 11 km.

Accedir

Per altra banda un altre recorregut de 22km i 1300m de desnivell d’una dificultat tècnica elevada, que passa pels llocs i cims emblemàtics del nostres entorn. La Gronya, Puigcendrós, Sant Salvador de les espases, la Creu de Saba seran els pics rellevants de l’itinerari, a més a més de recuperar la tornada a Olesa pel Bosc del Gavatx i camí del Samper. Una cursa destinada a tots aquells d’una condició física elevada que es vulguin superar en un recorregut exigent.

Circuit 22 KM

En aquesta secció trobaràs tota la informació del circuit de 22 km.

Accedir

News

  • Compromís Social +

    Des de l'any 2020 el Blanxart acull l'itinerari de formació específica (IFE) adreçat a persones Llegir més
  • XXIVa edició de la Cursa de Nadal de l’INS Daniel Blanxart i Pedrals +

    Llegir més
  • 1